## Experimental Psychology



STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 1									STUDENT CLASS AND EXTRACURRICULAR TIMETABLE - WEEK 2							
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY	
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	
9:00		Networking Breakfast & Programme Orientation Introduction to Experimental Psychology 60 minutes	Introduction to Social Psychology 60 minutes	Introduction to Cognitive Psychology 60 minutes	Neural Foundations: Building Blocks of Behaviour 60 minutes	Attachment Theory 60 minutes		9:00	Guided Cultural	Personality, Traits & Theory 60 minutes	Approaches to Treatment & Therapy 60 minutes	Issues in Experimental Psychology 60 minutes	Day	Exhibition Day Lunch Break		
10:00			Break	Break	Break	Break		10:00 Guided Cultur Exploration 11:00		Break	Break	Break				
11:00			Social Psychology in Context 60 minutes	Language & Thought 60 minutes	Biological Rhythms & States of Awareness 60 minutes	Adolescence & Emerging Adulthood 60 minutes	London Excursion		Exploration	Intelligence 60 minutes	Educational Psychology 60 minutes	Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes Break				
11.00		Break	Break	Break	Break	Break				Break	Break					
12:00		Issues, Debates & Approaches in Psychology 60 minutes	Applied Social Psychology 60 minutes	Exploring Memory 60 minutes	Cognitive Neuropsychology 60 minutes	Identity & Culture 60 minutes		12:00	Study Support	Developmental Disorders 60 minutes	Clinical Psychology 60 minutes	Psychology in Action: Careers & Skills 60 minutes				
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break		13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break			
14:00	Student Arrival & Check In	Research Methods & Experimental Design 90 minutes  Report Writing Workshop 90 minutes	Practical Applications 90 minutes	Shaping Your Future Seminar	Presentation Preparation 90 minutes		14:00	0	Understanding Mental Health & Psychological Well-being	Practical	Presentations 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation				
15:00				20 IIIIIules	Series	, omaccs		15:00		90 minutes	Workshop		Preparation	Graduation Preparation	Student Departure	
16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop	Social Activities	Sports Programme		16:00	Olympics in the Park	Punting			Sports			
10.00								10.00			Study Support: Assignment	The Immersive Quest				
17:00	Parents & Students		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support	Preparation	Quest	Programme	Graduation		
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner		
ES	Student Induction Talk		Debate Society	Debate Society	Tabletop Games	ES	Carrana Circana		Debate Society	Shaping Your Future Seminar	Debate					
EVENING ACTIVITIES	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop	The Big Quiz	Championship  Social Activities	EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema	Headline Address	Guided Cultural Exploration	Series	Grand Final	Graduation Party		
				Run Club	Social Activities				Social Activities			Debate Society	Creative Workshop  Social Activities			
		Social Activities	Social Activities								Social Activities	Talent Show				
				EVENING SHOUT				6 6 (22.70)				G SHOUT				
	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)	<b>Curfew</b> (22:30)		